دیدار مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان از خانواده تحت حمایت
کمیته امداد امام (ره)
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان به اتفاق مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان با حضور در منازل یکی از خانواده های تحت پوشش این کمیته با آنان دیدار و دلجویی نمودند.
مهندس وفایی ، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان به منظور ابراز همدردی و همدلی با خانواده های تحت حمایت کمیته امداد امام (ره) و بررسی مشکلات و مسائل این خانوده ها به همراه محمد حسین ذوالفقاری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان در منازل یکی از خانواده های کم برخوردار، حاضر و با اهداء کمک هایی از آنان دلجویی نمودند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان پس از این دیدارها، با اظهار خرسندی از این طرح خداپسندانه کمیته امداد امام خمینی (ره ) استان گفت : طرح «مفتاح الجنه»، در راستای ارائه خدمت به نیازمندان و محرومان به عنوان ولی نعمتان انقلاب ، در ماه مبارک رمضان به انجام می رسد که شرکت برق منطقه ای سمنان نیز این توفیق را داشت تا با مشارکت در این کار ارزشمند و تهیه بسته های معیشتی، جهت رفع بخشی از نیازهای این خانواده ها ، اقدام نماید .
